Grandioos Grembergen verdeelt nieuwe draagtassen

grandioos grembergen

Grandioos Grembergen, de vereniging van Grembergse handelaars, liet mooie draagtassen ontwerpen die de vereniging gratis verdeelt dankzij een subsidie van de provincie Oost-Vlaanderen.

“Sinds midden maart beleven we bijzondere en onzekere tijden. Plots dook een virus Covid-19 op en werd ons sociaal leven en de economie lam gelegd. Zoiets maakten we nog nooit mee”, aldus Natasja Nobels van Grandioos Grembergen. “Laat ons hopen dat het bij deze ene keer blijft. Gelukkig lijkt het erop dat onze inspanningen hebben geloond en het nu beetje bij beetje versoepeld.”

Natasja Nobels: “We hebben als handelsvereniging ernaar gestreefd om toch nog iets actiefs aan onze economie en koopkracht te doen in 2020 en lokaal shoppen te bevorderen. Achter de schermen blijft een ploeg verder werken aan onze handelsvereniging en onze economie. We geloven in een grandioze samenwerking en een spoedige grandioze herleving lokale economie in Grembergen. We houden het samen gezond, zorgen voor elkaar en blijven ons alvast inspannen.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest