Veelgestelde vragen

je vindt als adverteerder op deze pagina antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Heb je bijkomende vragen, neem dan a.u.b. contact op

Er zijn drie verschillende advertentieruimten met elk hun eigen prijszetting.

Advertentie bovenaan op de website (header)

7 dagen: 2,00 euro per dag = 14,00 euro (btw inbegrepen)
14 dagen: 2,00 euro per dag = 28,00 euro (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 10%
21 dagen: 2,00 euro per dag = 42,00 euro (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 20%

Advertentie op de homepagina (net onder het eerste nieuwsblok)

7 dagen: 0,50 euro per dag = 3,50 (btw inbegrepen)
14 dagen: 0,50 euro per dag = 7,00 (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 10%
21 dagen: 0,50 euro per dag = 10,50 (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 20%

Advertentie in nieuwsberichten

7 dagen: 0,80 euro per dag = 5,60 (btw inbegrepen)
14 dagen: 0,80 euro per dag = 11,20 (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 10%
21 dagen: 0,80 euro per dag = 16,80 (btw inbegrepen) > Lanceringskorting van 20%

Advertenties worden pas getoond van het ogenblik dat de betaling in orde is. Dit is voorlopig nog een manueel proces waardoor het tot maximum 24 uur na betaling kan duren voor je advertenties verschijnen.

Op dit ogenblik zijn drie formats beschikbaar. Je kmt er op deze pagina met alle beschikbare advertentieformats meer over te weten.

Naast de formats die standaard worden aangeboden, zijn afwijkende campagnes absoluut mogelijk. Doe gerust een voorstel. Of als je wilt, kunnen we op jouw maat een voorstel aanreiken.

Beschik je niet over kant-en-klaar campagnemateriaal, dan kunnen we dat voor jou voorzien. Bezorg ons een aantal beelden (bv. product shots, foto’s, enzovoort) en we gaan voor je aan de slag.

Voor deze extra dienst wordt 15 euro (zonder btw) per begonnen halfuur in rekening gebracht. In deze prijs zijn twee correctieronden inbegrepen. Alle banners worden hoe dan ook voor publicatie eerst voorgelegd.

Je kan kiezen uit deze vijf betaalmogelijkheden: Bancontact, Visa/Mastercard, KBC App, Belfius App en ING App. Heb je hierover vragen of lukt het niet via deze betaalkanalen, neem dan a.u.b. contact op.

In deze opstartfase wilden we het graag overzichtelijk houden en heb je de mogelijkheid om je advertentie(s) 7, 14 of 21 dagen op deze site te tonen. Later zullen we andere modellen zoals prijs per click en prijs per 1.000 vertoningen mogelijk maken.

Jazeker! Het is mogelijk een factuur te ontvangen. Vul bij het online boeken van je advertentie(s) je btw-nummer in en zodra je betaling in orde is, zorgen we voor een factuur. Heb je vragen in verband hiermee stuur dan a.u.b. een e-mail naar email@nieuwsuitderegio.be.

De advertentietarieven die op deze website worden vermeld, zijn inderdaad altijd 21% btw inbegrepen. Wil je graag een factuur ontvangen, dan is dat mogelijk.