Buggenhout zamelt laptops in

buggenhout-zamelt-laptops-in-20200503

“In deze coronatijden zijn laptops of tablets onontbeerlijk voor zowel thuiswerk als aangepaste onderwijsmethodes”, aldus Sharon Vandeput van het Buggenhouts gemeentebestuur.

“Voor veel gezinnen is een laptop geen evidentie. Als lokaal bestuur geloven wij in gelijke kansen voor al onze kinderen en willen wij samen met u de scholen en gezinnen een handje helpen. Daarom starten wij met het inzamelen van laptops.”

De gemeente geeft meteen ook enkele zaken mee waarop je best kan letten als je je laptop weggeeft.

“Zorg dan dat je al je persoonlijke gegevens eraf haalt. De toestellen zijn maximaal 5 jaar oud en beschikken over minstens 4 GB geheugen. We zijn uiteraard enkel op zoek naar werkende toestellen waar de kinderen direct mee aan de slag kunnen. We zorgen voor de verspreiding van de ingeleverde toestellen nadat ze gebruiksklaar zijn gemaakt.”

Heb je een laptop op overschot? Bel voor u het toestel binnenbrengt met Dirk Lissens (052 33 95 11) of mail naar socialedienst@ocmwbuggenhout.be. “We kunnen ze ook komen ophalen bij u thuis dan moet u zelf niet ‘uit uw kot’”, aldus nog Sharon Vandeput.

“Samen met de scholen zorgen we ervoor dat deze laptops bij de juiste kinderen terecht komen. Je bouwt als donor mee aan de toekomst van onze kinderen, waarvoor dank.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest